MIT ÉRDEMES TUDNI

Az öko-alapanyagról

Az öko-alapanyag hallatán sokakban további kérdések merülnek fel, hogy:

ÖKO-ALAPANYAGUNK

Műanyag hulladék felhasználásával készül

Nem kell nagyobbra gondolnunk, mint a bármelyik háztartásban előforduló PET palackra, amelyek elhelyezése gyakran akkora fejtörést okoz, hogy a városokban az utcákon, árkokba, kisebb-nagyobb vizeinkbe, és az országutakon is elhajítják a környezetükre kevésbé odafigyelő embertársaink.

Ha a saját kis mikrokörnyezetünkön is túl tekintünk, akkor sajnos azt látjuk, hogy Földünk tengerei és óceánjai is az általunk elhajított műanyagoktól szennyezett, állatvilága miattunk károsul és szenved.

ujrahasznositas-2

AZ ELJÁRÁS IS KÖRNYEZETBARÁT

Így készül az öko-alapanyag

Alapanyagunk gyártása során a műanyagot/műanyag hulladékot először megtisztítják, majd egy eljárás segítségével kis darabokra aprítják, melyből szálakat, ezután fonalat készítenek. Ebből a fonalból kötik azt a kelmét, ami a mi szempontunkból az az alapanyag, amit tovább hasznosítunk sportruházat készítésre.

Nem csak az újrahasznosítás ténye, de maga az eljárás is környezetbarát, hiszen ezen kelmék előállítása során 17%-al kevesebb vizet használnak fel és 34%-al kisebb a CO2 kibocsátás a gyártásnál, a hagyományos textilekhez képest, amely szintén figyelemre méltó.

ÖKO-ALAPANYAG

Új élmény a sportolásban

Ez az okö-alapanyag nem csak kellemes viseletet, de a hagyományostól eltérő sűrűbb kötése miatt fix tartást is biztosít, a minták és színek hihetetlen élénkek rajta, ezáltal tökéletesen mutatnak, melyet az anyag nyúlása sem befolyásol. A belőle készült termékek hosszan tartó viseletet biztosítanak, hiszen az anyag kopásálló, UV-álló, valamint légáteresztő, amely sportolás szempontjából a legelőnyösebb tulajdonsága, hiszen gyorsan szárad.

oko-furdoruha

Értesülj elsőként új termékeinkről, egyedi és sport csapatoknak szóló ajánlatainkról

Iratkozz fel és 10% kedvezményre jogosító kuponnal ajándékozunk meg!

 

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.