Fotós: Tóth Donáld László │ Letöltve: http://www.facebook.com/szinkronuszas

ÁLMODD MEG

Mi megvalósítjuk

Elképzeléseid alapján megtervezzük és megvalósítjuk saját vagy a csapatod egyesületi- illetve kűrfürdőruháját, fejdíszét és kontydíszét, valamint a szárazföldi edzésekhez és csapatos megjelenéshez is biztosítunk egyedi ruházatot és kiegészítőket.

MEGVALÓSÍTÁS MENETE

Elképzeléstől a valóságig

Semmi másra nincsen szükségünk, mint egy elképzelésre minta és színek terén, valamint egy tetszőleges fazon választására. Ezek alapján mi elkészítjük vágyaid termékét. Az sem baj, ha nincs konkrét ötleted, küldd el nekünk gondolataidat vagy a kűr zenédet, mi frappáns tervvel rukkolunk majd elő Neked.

KIFEJEZETTEN SZINKRONÚSZÓKNAK

Kiegészítő készítés és díszítés

A kűr-dresszekhez tökéletesen passzoló, egyedi elképzelés szerinti formára készülő fejdísz és/vagy kontydísz készítést is vállalunk. Igény szerint biztosítunk flitterezést vagy strasszozást a megálmodott darabokhoz.

CSAPATOK

Akik már minket választottak

Fotós: Tóth Donáld László; Bálint Kornélia │ Letöltve: www.facebook.com/szinkronuszas

Lépj velünk kapcsolatba!

Küldj üzenetet

  Az üzenet elküldésével tudomásul veszem, hogy a Szolgáltató megadott személyes adataimat kezelni fogja az üzenet megválaszolása érdekében. Kijelentem, hogy az üzenet elküldését megelőzően elolvastam és megértettem az adataim kezelésére vonatkozó tájékoztatást.

  Értesülj elsőként új termékeinkről, egyedi és sport csapatoknak szóló ajánlatainkról

  Iratkozz fel és 10% kedvezményre jogosító kuponnal ajándékozunk meg!

   

   

  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart

  Nincsenek termékek a kosárban.