VÁLASSZ MINKET

Velünk sportolás közben is lehetsz tudatosan csinos

Sportruházattal foglalkoztunk az elmúlt években, de különböző területen. Jól ismerjük a tervezés, gyártás és eladás folyamatait, valamint a célközönség igényeit. Közös múlttal és szakmai tapasztalattal rendelkezünk, kreatívak és rugalmasak vagyunk. Ha sportruházatról van szó, nem ismerünk lehetetlent.

A márka

Magunk is aktívan sportolunk, ezért kifejezetten odafigyelünk a termékeink minőségére. Célunk olyan sportruházat készítése, amely más mint a többi. Ezt egyedi tervezésű grafikáinkkal, fazon kialakításainkkal, valamint anyagválasztásunkkal szeretnénk hangsúlyozni.

Küldetésünk

Fontos számunkra a környezettudatos gondolkodás, hiszen egyre nagyobb problémát jelent a mai világban a mindennapos környezetszennyezés. A márkánk elsősorban a vizes közeg köré épül, így szívügyünk, hogy hozzájáruljunk termékeinkkel a műanyag hulladék csökkentés ügyéhez, ami az édes- és sós vizeinket is érinti.

Víziónk

Európából származó prémium minőségű alapanyagunk 100%-ban újrahasznosított műanyag háztartási hulladék újra felhasználásával készül, mely kiválóan alkalmas az általunk kitűzött célok eléréséhez. Ökológiai lábnyomunkra még jobban odafigyelve, csomagolásunk is újrahasznosítható természetes alapanyagból készül. Az új és a jövőbeli termékeinknél is a tudatos tervezés és a környezetkímélő gyártás az irányadó.

Céljaink

Kezdetben a női vonalat céloztuk meg, melynél nagy hangsúlyt fektettünk az átlagostól eltérő, csinos, de sportoláshoz kiválóan alkalmas kialakításra, később nyitottunk a férfi és gyermek öltözék felé is. Fontos számunkra vevőink elégedettsége, a sportolás közbeni kényelem, ezért folyamatosan bővítjük a portfóliónkat igény szerinti termékekkel.

"Mikor megláttam ezt a fürdőruhát egyből beleszerettem. Kicsit féltem megvenni, mert utoljára kislány koromban volt ilyen fazonú fürdőruhám, inkább bikinit hordok. De Grétivel, a tervezővel tudtam beszélni a kétségeimet illetően, nagyon kedves és segítőkész volt. Örülök, hogy megvettem a fürdőruhát, kényelmes, de egyben nőies is."

Móni

Vásárló

"A kedvenc fürdőruhám, mert csinos, kényelmes és környezetbarát."

Szera

Vásárló

"A hazámban sokat utazom, legyen szó edzésről, versenyről vagy strandolásról, a Little flamingos fürdőruáim az elsődlegesek, melyeket magammal viszek. El sem tudok képzelni jobbat, kényelmesek és praktikusak. Nagyon fontos, hogy tartós fürdőruhám legyen, a Little flamingos márkával ez lehetséges."

Maithe

Vásárló

“Az tetszik a Little flamingos fürdőruhámban, hogy erős és vastag az anyaga, ezáltal van tartása. Különleges a mintája és extra a hátmegoldása, emiatt nyáron hétköznapi viseletnek is szívesen felveszem, akár egy rövidnadrággal.”

Kinga

Vásárló

A Little flamingos vidám és egyedi úszódresszeket készít, melyek nem csupán a szinkronúszáshoz, de akár egyszerűen úszáshoz vagy a strandoláshoz is tökéletesek. Elképesztően érzem magam benne, mindig kapok dicséreteket, ha a Little flamingos úszódresszemet viselem.”

Bianca

Vásárló

Értesülj elsőként új termékeinkről, egyedi és sport csapatoknak szóló ajánlatainkról

Iratkozz fel és 10% kedvezményre jogosító kuponnal ajándékozunk meg!

 

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.