Fizetési információk a ’Little flamingos’ webáruházban


Szolgáltató a Webáruházban kínált termékek vételárát magyar forintban (HUF) tünteti fel azzal, hogy a Megrendelő a fizetendő vételár pénznemét – saját választása szerint – euróra (EUR) vagy amerikai dollárra (USD) módosíthatja. Ebben az esetben a webáruház rendszere a megrendelésben szereplő termékekért fizetendő vételár összegét a kiválasztott pénznemben jeleníti meg, továbbá az elküldött megrendelés alapján fizetendő összeget is ebben a pénznemben igazolja vissza.

Ha a Megrendelő a megrendelés ellenértékét külföldi pénznemben (EUR vagy USD) egyenlíti ki a Szolgáltató részére, úgy a Szolgáltató a megfizetett ellenérték összegét a megrendelés elküldésének napján érvényes, a Raiffeisen Bank Zrt. által közzétett hivatalos HUF/EUR deviza középárfolyam, illetve HUF/USD deviza középárfolyam alapulvételével számolja el. Szolgáltató felhívja a figyelmet arra, hogy az elszámolással kapcsolatos fenti információk tájékoztató jellegűek és abban az esetben érvényesek, ha a megrendelés ellenértéke a Szolgáltató bankszámláján a megrendelés elküldésének napján jóváírásra kerül.

Amennyiben a megrendelés ellenértékét a Szolgáltató bankszámláján a megrendelés leadásának napját követő napon írják jóvá, úgy a Szolgáltató fenntartja magának a jogot arra, hogy a jóváírás napján érvényes, a Raiffeisen Bank Zrt. által közzétett hivatalos HUF/EUR deviza középárfolyam, illetve HUF/USD deviza középárfolyam alapulvételével számolja el a megrendelés külföldi pénznemben megfizetett ellenértékét. Szolgáltató kifejezetten felhívja a Megrendelő figyelmét arra, hogy a megrendelés leadása és a megrendelt termék ellenértékének megfizetése közötti időszakban bekövetkező árfolyamváltozásból eredő kockázat kizárólag a Megrendelőt terheli.

Szolgáltató kifejezetten felhívja a Megrendelő figyelmét, hogy a webáruházban szereplő termékek vételára az ott megjelölt alapdarabokra vonatkozik. Szolgáltató felhívja a figyelmet arra is, hogy a termékek webáruházban feltüntetett vételára kizárólag a termékek csomagolási költségét foglalja magában; ha a Megrendelő a termék házhozszállítását kéri, úgy a Szolgáltató jogosult külön szállítási díjat felszámítani, melynek összegéről a Szolgáltató mindig tájékoztatja a Megrendelőt a webáruház rendeléskezelő felületén, a megrendelés elküldését megelőzően.

A Szolgáltató által feltüntetett vételár minden esetben a Megrendelő által fizetendő, adókkal növelt összeget jelenti. Szolgáltató jogosult bármikor egyoldalúan módosítani a Webáruházban megvásárolható termékek vételárát azzal, hogy a módosítás az azt megelőzően már elküldött és visszaigazolt megrendelésekben foglalt termékek vételárát nem érinti.

A megrendelés elküldését követő elektronikus visszaigazolás egyaránt tartalmazza a megrendelésben szereplő termékek vételárát, és a választott szállítási módtól függően a szállítási költséget is. A megrendelt és kiszállított termék vételárának és a kiszállítási díjának – kivéve, ha a Megrendelő az ingyenes személyes átvételt választja – kiegyenlítése a következő fizetési módok egyikével lehetséges:

  • PayPal fiókon keresztül történő fizetés, vagy
  • online bankkártyás fizetés, vagy
  • banki átutalással történő fizetés.
  1. Fizetés PayPal fiókon keresztül

Szolgáltató a Megrendelő számára a Webáruházban történő kényelmes és biztonságos vásárlást egyrészről a PayPal (Europe) S.a.r.l.et Cie, S.C.A. (a továbbiakban: PayPal) biztonságos fizetési felületén keresztül biztosítja. Ha a Megrendelő rendelkezik saját PayPal fiókkal, úgy a kiválasztott termék(ek) ellenértékének megfizetéséhez választhatja ezt a fizetési megoldást. A webáruház rendszere a kiválasztott termékek megrendelésének elküldése után a Megrendelőt a saját PayPal fiókjába való bejelentkezéshez szükséges felületre irányítja át, ahol Megrendelőnek nincs más dolga, mint a bejelentkezést követően megerősíteni fizetési szándékát az érintett termék(ek) vonatkozásában.

  1. Fizetés bankkártyával

Ha a Megrendelőnek nincs saját PayPal fiókja, úgy – választása szerint – online bankkártyás fizetéssel vagy banki átutalással fizetheti ki a megrendelés ellenértékét. Szolgáltató tájékoztatja a Megrendelőt, hogy az online bankkártyás fizetés lebonyolítását szintén a PayPal közreműködésével biztosítja. Bankkártyás fizetés választása esetén a Megrendelő automatikusan átirányításra kerül a PayPal biztonságos fizetési felületére, ahol meg kell adnia a fizetéshez szükséges adatokat. Szolgáltató tájékoztatja a Megrendelőt, hogy az általa megadott adatokat – így különösen az általa a vásárláshoz használt bankkártya adatait – a Szolgáltató nem ismeri meg és nem is kezeli.

Szolgáltató felhívja a Megrendelő figyelmét, hogy online bankkártyás fizetési mód választása esetén a megrendelés ellenértékének kiegyenlítése kizárólag a PayPal által elfogadott, internetes vásárlásra alkalmas bankkártyával lehetséges. Szolgáltató tájékoztatja a Megrendelőt, hogy a Webáruházban az alábbi típusú bankkártyákat fogadja el: Mastercard, Maestro, Visa, American Express, Discover, Diners. Szolgáltató felhívja továbbá a Megrendelő figyelmét arra, hogy a bankkártyás fizetési tranzakció annak végrehajtását követően nem vonható vissza. Sikertelen fizetési tranzakció esetén a webáruház felületén hibaüzenet jelenik meg, míg a sikeres fizetés esetén a Megrendelő vásárlás során használt bankkártyájához tartozó bankszámla a megrendelés ellenértékének összegével azonnal megterhelésre kerül.

Tekintettel arra, hogy a bankkártyás fizetési tranzakció szabályos lebonyolítása, a fizetés során megadott adatok kezelése, azok titkosítása és a fizetési folyamat biztonságának garantálása a PayPal kizárólagos kötelezettségébe tartozik, így a Szolgáltató a bankkártyás fizetéssel összefüggő, a PayPal hatáskörébe tartozó problémáért nem vállal felelősséget. Szolgáltató nem vállal felelősséget továbbá a fizetési tranzakció sikertelenségéért sem, ha annak oka az internetkapcsolat hibájára vezethető vissza.

  1. Banki átutalás

Ha a Megrendelő a megrendelés ellenértékének kiegyenlítéséhez a banki átutalást választja, úgy a visszaigazolásban szereplő végösszeget kell a Szolgáltató alábbi bankszámlájára átutalnia: Raiffeisen Bank Zrt., 12011409-01712904-00100003 (IBAN: HU03-12011409-01712904-00100003, SWIFT: UBRT HUHB. Szolgáltató felhívja a Megrendelő figyelmét arra, hogy az átutalást csak abban az esetben tudja beazonosítani, ha a Megrendelő az átutalás közleményében feltünteti a visszaigazoló üzenetben kapott rendelésazonosító számot.

Szolgáltató kifejezetten felhívja a Megrendelő figyelmét arra, hogy banki átutalás választása esetén abban az esetben, ha a megrendelés végösszege a Szolgáltató bankszámláján a megrendelés leadásától számított 1 (egy) munkanapon belül nem kerül jóváírásra, úgy a Szolgáltató jogosult a megrendelés teljesítését – indokolás nélkül – visszautasítani.

Banki átutalás esetén a valamennyi megrendelt termék vételára és szállítási költsége akkor tekintendő megfizetettnek, ha azok összege a Szolgáltató bankszámláján jóváírásra került. Szolgáltató felhívja a Megrendelő figyelmét arra, hogy banki átutalás fizetési mód választása esetén a megrendelés teljesítését csak azt követően kezdi meg, ha a megrendelés ellenértékét a Megrendelő maradéktalanul megfizette.

 

Az elküldött és visszaigazolt megrendelés alapján megfizetett összegről a Szolgáltató számlát bocsát ki, melyet a Szolgáltató e-mailben juttat el a Megrendelőnek. Szolgáltató ismételten felhívja a Megrendelő figyelmét, hogy amennyiben a megrendelés ellenértékéről szóló számlát a Megrendelő egy másik jogi személy vagy szervezet nevére szólóan kéri kiállítani, úgy ezt az igényét köteles a webáruház rendeléskezelő felületén keresztül jelezni, a megrendelés elküldését megelőzően.

Értesülj elsőként új termékeinkről, egyedi és sport csapatoknak szóló ajánlatainkról

Iratkozz fel és 10% kedvezményre jogosító kuponnal ajándékozunk meg!

 

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.