Vásárlói tájékoztató & kezelési útmutató

 

Kedves vásárlónk!

Köszönjük, hogy a Little flamingos termékét választotta!

Az alábbi leírásban szeretnénk útmutatást adni a megvásárolt termék megfelelő használatához és kezeléséhez.

A termék megnevezése:

  •       fürdőruha
  •       bikini
  •       úszópelenka
  •       úszónadrág
  •       sportmelltartó
  •       sportnadrág

Valamennyi termékünk 100% öko-alapanyagból készül, melyek anyagösszetétele 83% poliészter és 17% elasztán.

Az alábbi termékeink kizárólag vizes sportolásra és strandolásra alkalmasak: fürdőruha, bikini, úszónadrág, úszópelenka. A sportmelltartó és sportnadrág termékek kizárólag szárazföldi sportolásra alkalmasak. Fel kívánjuk hívni figyelmét, hogy bármilyen durva vagy érdes felülettel való érintkezés/surlódás a termék sérüléshez és roncsolódásához vezet.

A vizes sportolásra szolgáló terméket minden használat után minden alkalommal kézmeleg, mosószeres vízben kell kiöblíteni, és szellős helyen száradni hagyni.

A szárazföldi sportolásra szolgáló termékeket használat után ajánlott kézmeleg mosószeres vízben vagy alacsony hőfokon mosógépben kimosni, és szellős helyen száradni hagyni.

A vizes sportolásra szolgáló terméket tilos mosógépben mosni, centrifugálni, szárítógépben szárítani, vasalni. A szárazföldi sportolásra szolgáló termékeket tilos 40 °C –nál melegebb programmal mosógépben mosni, centrifugálni, szárítógépben szárítani, vasalni. Fel kívánjuk hívni figyelmét, hogy ezen használati előírások be nem tartása esetén a termék anyaga roncsolódhat, azon égési nyomok keletkezhetnek, valamint mosás elmulasztása esetén bélése elszíneződhet, azaz a termék idő előtt tönkremehet.

Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy a megvásárolt termék nem rendeltetésszerű használata és kezelése eredményeképpen bekövetkező bármiféle kopás, nyúlás, sérülés vagy szakadás esetén a terméket nem áll módunkban cserélni.

Kérjük, hogy amennyiben a termék a rendeltetésszerű használat ellenére mégis meghibásodna, úgy azt otthon ne próbálja megjavítani, hanem jelezze felénk a hiba felfedezését követően. Fel kívánjuk hívni figyelmét, hogy abban az esetben, ha a szakszerűtlen/házilagos javítás következményeként a hiba súlyosbodott, vagy annak oka, keletkezése, mértéke emiatt már nem megítélhető, úgy kellékszavatossági/termékszavatossági igényét nem áll módunkban elfogadni.

Megértését köszönjük, reméljük, örömét leli a tőlünk vásárolt termékek használatában!

Értesülj elsőként új termékeinkről, egyedi és sport csapatoknak szóló ajánlatainkról

Iratkozz fel és 10% kedvezményre jogosító kuponnal ajándékozunk meg!

 

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.