Vásárlói tájékoztató&kezelési útmutató

Kedves vásárlónk!

Köszönjük, hogy a Little Flamingos termékét választotta!

Az alábbi leírásban szeretnénk útmutatást adni a megvásárolt termék megfelelő használatához és kezeléséhez.

A termék megnevezése: fürdőruha/bikini.

Valamennyi termékünk 100% öko alapanyagból készül, melyekből a színes anyagok anyagösszetétele 83% poliészter és 17% elasztán, valamint a fekete anyagok anyagösszetétele 80% nylon és 20% elasztán.

A termékek kizárólag vizes sportolásra és strandolásra alkalmasak, elsősorban uszodai körülmények között történő úszáshoz. Fel kívánjuk hívni figyelmét, hogy bármilyen durva vagy érdes felülettel való érintkezés/surlódás a termék sérüléshez és roncsolódásához vezet.

A terméket használat után minden alkalommal kézmeleg vízben kell kiöblíteni és szellős helyen száradni hagyni.

A terméket tilos mosógépben mosni, centrifugálni, szárítógépben szárítani, vasalni. Fel kívánjuk hívni figyelmét, hogy ezen használati előírások be nem tartása esetén a termék anyaga roncsolódhat, azon égési nyomok keletkezhetnek, azaz a termék idő előtt tönkre mehet.

Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy a megvásárolt termék nem rendeltetésszerű használata és kezelése eredményeképpen bekövetkező bármilyen kopás, sérülés vagy szakadás esetén a terméket nem áll módunkban cserélni.

Kérjük, hogy amennyiben a termék a rendeltetésszerű használat ellenére mégis meghibásodna, úgy azt otthon ne próbálja megjavítani, hanem jelezze felénk a hiba felfedezését követően. Fel kívánjuk hívni figyelmét, hogy abban az esetben, ha a szakszerűtlen/házilagos javítás következményeként a hiba súlyosbodott, vagy annak oka, keletkezése, mértéke emiatt már nem megítélhető, úgy kellékszavatossági/termékszavatossági igényét nem áll módunkban elfogadni.

Megértését köszönjük, reméljük, örömét leli majd a tőlünk vásárolt termékek használatában!


A honlapon megjelenő valamennyi szöveg, grafika, kép, hangfelvétel, videó és más tartalom szerzői jogi védelem alatt áll, annak jogosulatlan felhasználása, másolása, szerzői jogot, védjegyjogot és más jogokat is sérthet. Erre tekintettel tilos a honlapra feltöltött tartalmat módosítani, másolni, nyilvánosan előadni, átdolgozni, vagy azt bármilyen más módon nyilvános vagy kereskedelmi célra felhasználni.

A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data