Újrahasznosítás/Recycling

Az újrahasznosított alapanyag hallatán sokakban további kérdések merülnek fel, hogy

  • "Az mégis mi?"
  • "Miért újrahasznosított?"
  • "Hogyan készül?"
  • "Miért jobb, mint a hagyományos alapanyag?"

...és így tovább.

Ezekre a kérdésekre megpróbálunk kielégítő választ adni.


Az újrahasznosított alapanyag műanyag hulladék felhasználásával készül. Ehhez nem kell nagyobbat gondolnunk, mint a bármelyik háztartásban előforduló PET palackra, amelyek elhelyezése gyakran akkora fejtörést okoz, hogy a városokban az utcákon, árkokba, kisebb-nagyobb vizeinkbe, és az országutakon is elhajítják a környezetükre kevésbé odafigyelő embertársaink. Ha a saját kis mikrokörnyezetünkön is túl tekintünk, akkor sajnos azt látjuk, hogy Földünk tengerei és óceánjai is az általunk elhajított műanyagoktól szennyezett, állatvilága miattunk károsul és szenved.

A műanyagot/műanyag hulladékot az eljáráshoz kis darabokra aprítják, amelyből fonalat készítenek, a fonalból pedig kelme készül. Ez a kelme a mi szempontunkból a fürdőruha alapanyag, melyet tovább hasznosítunk fürdőruha gyártásra.

Nem csak az újrahasznosítás ténye, de maga az eljárás is környezetbarát, hiszen ezen kelmék előállítása során

  • 17%-al kevesebb vizet használnak fel és
  • 34%-al kisebb a CO2 kibocsátás a gyártás során

a hagyományos kelmékhez képest, amely szintén figyelemre méltó.


Az újrahasznosított alapanyag kellemes viseletet biztosít, a mintáink és a színek hihetetlen élénkek és tökéletesen mutatnak, melyet az anyag nyúlása sem befolyásol. A belőle készült termékek hosszan tartó viseletet biztosítanak, hiszen az anyag

  • kopásálló
  • UV-álló és
  • vízáteresztő, így gyorsan is szárad.

Mi magunk több fürdőruha alapanyaggal is találkoztunk és dolgoztunk már, de az újrahasznosított alapanyagunk után minden más anyag jelentéktelenné vált, és büszkék vagyunk arra, hogy megtaláltuk azt fürdőruha alapanyagot, amely nem csak hogy megfelel az alapelveinknek, de tökéletesen passzol a megálmodott termékek kivitelezéséhez is.

Fotógaléria


A honlapon megjelenő valamennyi szöveg, grafika, kép, hangfelvétel, videó és más tartalom szerzői jogi védelem alatt áll, annak jogosulatlan felhasználása, másolása, szerzői jogot, védjegyjogot és más jogokat is sérthet. Erre tekintettel tilos a honlapra feltöltött tartalmat módosítani, másolni, nyilvánosan előadni, átdolgozni, vagy azt bármilyen más módon nyilvános vagy kereskedelmi célra felhasználni.

A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data