Szállítási információk

A ’Little Flamingos’ webáruház szállítási információi

Szolgáltató vállalja, hogy a ’Little Flamingos’ webáruházban a Megrendelő által leadott, és a Szolgáltató által elfogadott megrendelésben szereplő valamennyi terméket becsomagolja, és a Megrendelő által kiválasztott szállítási módnak megfelelően kiszállítja a megjelölt magyarországi címre, és ott a Megrendelő részére átadja.

Szolgáltató felhívja a Megrendelő figyelmét, hogy a megrendelés Magyarország területén kívüli címre történő kiszállítására nincs lehetőség.

A megrendelt termékeket Szolgáltató a vele szerződéses kapcsolatban álló szállítmányozó cég segítségével juttatja el a Megrendelők részére. A kiszállítást követően Megrendelő a kézhez kapott terméket haladéktalanul, de legkésőbb 36 órán belül köteles mennyiségi és csomagolási szempontból ellenőrizni. Megrendelő köteles az átvételkor a megrendelt termék(ek)et tartalmazó küldeményt a futár jelenlétében megvizsgálni és nyilvánvaló, a küldemény külső csomagolásán észlelt, felismerhető károk esetén felbontani és a felismerhető hiányosságokról, vagy egyéb károkról a futárral közösen a sérülés jellegét, mértékét, feltehető okát, valamint a kár részletes leírását tartalmazó jegyzőkönyvet felvenni, továbbá a sérülést és a kárt a Szolgáltató, illetve a szállítmányozó cég részére haladéktalanul bejelenteni.

Megrendelő a megrendelt termék(ek)et tartalmazó küldemények kiszállításáról Szolgáltatótól felvilágosítást e-mailben az info@littleflamingos.com címre küldött elektronikus levél útján kérhet.


Megrendelő az alábbi szállítási módok közül választhat:

Kiszállítás az ország egész területére DPD Hungária Kft. által

Megrendelők a megrendelés leadását megelőzően választhatnak normál vagy ún. expressz kiszállítás közül, melyek az alábbi szállítási időtartamot és szállítási díjat jelentik.

1. Normál kiszállítás:

A kiszállítás díja (mely az ÁFA-t is tartalmazza), a megrendelt terméket tartalmazó küldemény méretétől, értékétől és a vételár kifizetésének módjától függően az alábbiak szerint alakul:


Csomag súlya

Banki átutalás/PayPal fizetés esetén

Utánvétes fizetés esetén (50.000,-ft. értékig)

Utánvétes fizetés esetén (100.000,-ft. értékig)

0-3 kg

1.120,- ft.

1.350,- ft.

1.570,-ft.

3-5 kg

1.320,- ft.

1.550,- ft.

1.770,- ft.

5-10 kg

1.430,- ft.

1.650,- ft.

1.870,- ft.


Normál kiszállítás választása esetén a Megrendelő a termék(ek) vételárát és a szállítási díjat előre átutalással, PayPal fiókján keresztül, illetve készpénzben vagy bankkártyával a kézbesítőnél egyenlítheti ki.

Szolgáltató az azt követő 1-8 (egy-nyolc) munkanapon belül megkísérli kiszállítani a ’Little Flamingos’ webáruházon keresztül véglegesített megrendelést a megadott szállítási címre, hogy a Megrendelőt írásban az általa megadott e-mail címre küldött elektronikus üzenet útján értesítette a megrendelt termék elkészültéről. Szolgáltató felhívja a Megrendelő figyelmét arra, hogy a vállalt szállítási határidő csak abban az esetben érvényes, ha a megrendelő a megjelölt szállítási napon elérhető az általa megadott szállítási címen (a szállítás konkrét napja a rendelés feladásakor kerül közlésre).

Amennyiben a küldemény átadása meghiúsul, mert a Megrendelő nem tartózkodik a megadott szállítási címen, úgy a kiszállító futár írásbeli értesítő formájában tájékoztatja a Megrendelőt a kézbesítés sikertelenségéről. Ezt követően a futár a következő munkanapon ismét megkísérli a kézbesítést. Ha ez is sikertelen, Megrendelőnek még lehetősége nyílik arra, hogy a második írásbeli értesítő elhelyezése utáni 7 (hét) napon belül a küldemény kiszállítójával telefonon megbeszéljen egy harmadik időpontot (véghatáridő), amikor átveheti a megrendelt termék(ek)et. Az át nem vett csomagok a fenti határidő lejárta után törlésre kerülnek

2. Expressz kiszállítás:

A kiszállítás díja (mely az ÁFA-t is tartalmazza), a megrendelt terméket tartalmazó küldemény méretétől, értékétől és a vételár kifizetésének módjától függően az alábbiak szerint alakul:


Csomag súlya

Banki átutalás/PayPal fizetés esetén

Utánvétes fizetés esetén (50.000,-ft. értékig)

Utánvétes fizetés esetén (100.000,-ft. értékig)

0-3 kg

1.670,- ft.

1.900,- ft.

2.120,-ft.

3-5 kg

1.870,- ft.

2.100,- ft.

2.320,- ft.

5-10 kg

1.980,- ft.

2.200,- ft.

2.420,- ft.


Normál kiszállítás választása esetén a Megrendelő a termék(ek) vételárát és a szállítási díjat előre átutalással, PayPal fiókján keresztül, illetve készpénzben vagy bankkártyával a kézbesítőnél egyenlítheti ki.

Expressz kiszállítási mód választására kizárólag abban az esetben van mód, ha a Megrendelő által megadott szállítási címre a DPD Hungária Kft. ezen szolgáltatás nyújtását vállalja. Ezen települések és közigazgatási egységek listáját Megrendelő az alábbi linkre kattintva érheti el.

Szolgáltató az azt követő 1 (egy) munkanapon belül megkísérli kiszállítani a ’Little Flamingos’ webáruházon keresztül véglegesített megrendelésben szereplő a termék(ek)et tartalmazó küldeményt a megadott szállítási címre, hogy a Megrendelőt írásban az általa megadott e-mail címre küldött elektronikus üzenet útján értesítette a megrendelt termék(ek) elkészültéről. Szolgáltató felhívja a Megrendelő figyelmét arra, hogy a vállalt szállítási határidő csak abban az esetben érvényes, ha a megrendelő a megjelölt szállítási napon elérhető az általa megadott szállítási címen (a szállítás konkrét napja a rendelés feladásakor kerül közlésre).

Amennyiben a küldemény átadása meghiúsul, mert a Megrendelő nem tartózkodik a megadott szállítási címen, úgy a kiszállító futár írásbeli értesítő formájában tájékoztatja a Megrendelőt a kézbesítés sikertelenségéről. Ezt követően a futár a következő munkanapon ismét megkísérli a kézbesítést. Ha ez is sikertelen, Megrendelőnek még lehetősége nyílik arra, hogy a második írásbeli értesítő elhelyezése utáni 7 (hét) napon belül a küldemény kiszállítójával telefonon megbeszéljen egy harmadik időpontot (véghatáridő), amikor átveheti a megrendelt termék(ek)et. Az át nem vett csomagok a fenti határidő lejárta után törlésre kerülnek.

Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a már megrendelt termék(ek) vételárát nem befolyásolja.


A honlapon megjelenő valamennyi szöveg, grafika, kép, hangfelvétel, videó és más tartalom szerzői jogi védelem alatt áll, annak jogosulatlan felhasználása, másolása, szerzői jogot, védjegyjogot és más jogokat is sérthet. Erre tekintettel tilos a honlapra feltöltött tartalmat módosítani, másolni, nyilvánosan előadni, átdolgozni, vagy azt bármilyen más módon nyilvános vagy kereskedelmi célra felhasználni.

A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data