Bikini Training Package (10 fő/11 bikini)

129,900.00 HUF

Image 97

Rendeld meg csapatodnak különleges ajánlatunk keretén belül az edzések alapdarabjait most kedvező áron, és az edződet is meglepjük egy ajándék bikinivel. Minimális rendelés 10 fő részére 10 + 1 bikini; ez fejenként 12990.- jelent (1500.- megtakarítás fejenként, és az edződ is jól jár).

További információ: info@littleflamingos.com

Előrendelésed add le itt: flamingos@littleflamingos.com


Image 57

We have a special offer for Your Team! If You order min. 10 pieces of bikini with this option, Your coach'll get a free one. Choose from our collections or ask for more information, we are here to help You!

Information: info@littleflamingos.com

Preoder here: flamingos@littleflamingos.com

Rendeld meg csapatodnak különleges ajánlatunk keretén belül az edzések alapdarabjait most kedvező áron, és az edződet is meglepjük egy ajándék bikinivel. Minimális rendelés 10 fő részére 10 + 1 bikini; ez fejenként 12990.- jelent (1500.- megtakarítás fejenként, és az edződ is jól jár).További információ: info@littleflamingos.com Előrendelésed add le itt: flamingos@littleflamingos.comWe have a special offer for Your Team! If You order min. 10 pieces of bikini with this option, Your coach'll get a free one. Choose from our collections or ask for more information, we are here to help You! Information: info@littleflamingos.comPreoder here: flamingos@littleflamingos.com


A honlapon megjelenő valamennyi szöveg, grafika, kép, hangfelvétel, videó és más tartalom szerzői jogi védelem alatt áll, annak jogosulatlan felhasználása, másolása, szerzői jogot, védjegyjogot és más jogokat is sérthet. Erre tekintettel tilos a honlapra feltöltött tartalmat módosítani, másolni, nyilvánosan előadni, átdolgozni, vagy azt bármilyen más módon nyilvános vagy kereskedelmi célra felhasználni.

A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data