Rólunk/About Us

A Little flamingos márkát 3 céltudatos hölgy álmodta meg, akik különböző szempontból de szorosan kapcsolódnak a sporthoz és sportruházathoz.

Közös múlttal és szakmai tapasztalattal rendelkezünk, kreatívak és rugalmasak vagyunk. Ha sportruházatról van szó, nem ismerünk lehetetlent.

Termékeink hazai gyártású, egyedi, csinos és kényelmes sportruházatok kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Alapanyagunk ÖKO, UV-álló, kopásálló és légáteresztő, ennek köszönhetően gyorsan szárad. Remek választás sportoláshoz és strandoláshoz.


Fontos számunkra a környezettudatos gondolkodás, hiszen egyre nagyobb problémát jelent a mai világban a mindennapos környezetszennyezés.

Alapelvünk, hogy úszódresszeink gyártásával hozzájáruljunk a műanyaghulladék újrahasznosítás globális ügyéhez, csökkentve Földünk nehezen lebomló hulladékkal való szennyezettségét, ezzel is odafigyelve az ökológiai lábnyomunkra.

Fürdőruháinkat Európából származó prémium minőségű, újrahasznosított műanyag felhasználásával készülő öko-alapanyaggal valósítjuk meg, csomagolásunk újrahasznosított alapanyagból készül.

Image 77


A honlapon megjelenő valamennyi szöveg, grafika, kép, hangfelvétel, videó és más tartalom szerzői jogi védelem alatt áll, annak jogosulatlan felhasználása, másolása, szerzői jogot, védjegyjogot és más jogokat is sérthet. Erre tekintettel tilos a honlapra feltöltött tartalmat módosítani, másolni, nyilvánosan előadni, átdolgozni, vagy azt bármilyen más módon nyilvános vagy kereskedelmi célra felhasználni.

A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data