Referencia

Silvia Solymosyová a fiatal szlovák szinkronúszó tehetség, a kedvenc Lady Flamingos úszódresszében :)

Image 139Image 101Image 105

Újabb általunk készített kűr dressz, a Budapesti Honvéd Szinkronúszóin a 2019. június 27-30. között megrendezésre kerülő Hungarian Open Szinkronúszó versenyen a Tüske uszodában.

Image 23


Budapesti Honvéd Szinkronúszói csapatos edző és Little flamingos úszódresszeikben edzéshez készülődve a Császár-Komjádi Sportuszodában :)

Image 104


További büszkeségeink...

A H2O szinkronúszó SE csapata és a BFSE legfiatalabb szólistája

Image 163 Image 26


Maithe Boivin szinkronúszónk Kanadából a jó időre való tekintettel nem csak edzéseken, hanem a tengerparton is előszeretettel hordja kedvenc Flamanas Marble úszódresszét :)

Image 13Image 66Image 140

Bianca Hofstatter, a mindig vidám osztrák szinkronúszónk az áprilisi budapesti Országos Bajnokságon a Duna Arénában.

Image 2Image 48Image 59

Büszkék vagyunk :)

https://bfse-szinkron.webnode.hu/l/elkeszultek-a-d...


Már két budapesti egyesület is szerepelt úszódresszeinkben, melyeket kifejezetten nekik készítettünk, és akikre nagyon büszkék vagyunk. Köszönjük a képeket a Budapesti Honvéd Szinkronúszóinak és Budafóka XXII. SE Szinkronúszóinak a csinos lányokról a Little flamingos dresszekben! Jól esik a bizalom és az is, hogy láthatjuk a dresszeket felvéve is, még ha csak képekről is. Igyekszünk élőben is minél több versenyen szurkolni a lányoknak, akik minket választanak. Leírhatatlan érzés, hogy látjuk tökéletesen állnak a dresszek a versenyzőkön. Sok sikert!

Image 125 Image 117


Egy ausztrál csapat, a Sydnes Emeralds már több alkalommal is megkeresett minket, hogy fejdíszeket készítsünk nekik a már meglévő dresszeikhez. Mivel már kész kűrdresszekhez kellettek a fejdíszek, ezért saját elképzelésük volt a terveket illetően, de szerencsére sikerült az elvárásaiknak megfelelő darabokat készítenünk. Örülünk, hogy tudtuk teljesíteni kívánságaikat, és olyan messzire is eljutottak termékeink. Sok sikert kívánunk nekik a versenyzéshez!

Image 51 Image 80 Image 108A honlapon megjelenő valamennyi szöveg, grafika, kép, hangfelvétel, videó és más tartalom szerzői jogi védelem alatt áll, annak jogosulatlan felhasználása, másolása, szerzői jogot, védjegyjogot és más jogokat is sérthet. Erre tekintettel tilos a honlapra feltöltött tartalmat módosítani, másolni, nyilvánosan előadni, átdolgozni, vagy azt bármilyen más módon nyilvános vagy kereskedelmi célra felhasználni.

A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data