Referencia

2018.12.14.

Büszkék vagyunk :)

https://bfse-szinkron.webnode.hu/l/elkeszultek-a-d...


2018.12.13.

Már két budapesti egyesület is szerepelt úszódresszeinkben, melyeket kifejezetten nekik készítettünk, és akikre nagyon büszkék vagyunk. Köszönjük a képeket a Budapesti Honvéd Szinkronúszóinak és Budafóka XXII. SE Szinkronúszóinak a csinos lányokról a Little flamingos dresszekben! Jól esik a bizalom és az is, hogy láthatjuk a dresszeket felvéve is, még ha csak képekről is. Igyekszünk élőben is minél több versenyen szurkolni a lányoknak, akik minket választanak. Leírhatatlan érzés, hogy látjuk tökéletesen állnak a dresszek a versenyzőkön. Sok sikert!

Image 125 Image 117

2018.11.31.

Egy ausztrál csapat, a Sydnes Emeralds már több alkalommal is megkeresett minket, hogy fejdíszeket készítsünk nekik a már meglévő dresszeikhez. Mivel már kész kűrdresszekhez kellettek a fejdíszek, ezért saját elképzelésük volt a terveket illetően, de szerencsére sikerült az elvárásaiknak megfelelő darabokat készítenünk. Örülünk, hogy tudtuk teljesíteni kívánságaikat, és olyan messzire is eljutottak termékeink. Sok sikert kívánunk nekik a versenyzéshez!

Image 51 Image 80 Image 108A honlapon megjelenő valamennyi szöveg, grafika, kép, hangfelvétel, videó és más tartalom szerzői jogi védelem alatt áll, annak jogosulatlan felhasználása, másolása, szerzői jogot, védjegyjogot és más jogokat is sérthet. Erre tekintettel tilos a honlapra feltöltött tartalmat módosítani, másolni, nyilvánosan előadni, átdolgozni, vagy azt bármilyen más módon nyilvános vagy kereskedelmi célra felhasználni.

A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data