Nyereményjáték

0.00 HUF
(Csak rendelésre)

Az első 60 vásárlónk között kisorsolunk egy-egy 18x91x192 cm méretű, ananász formájú, felfújható matracot.

Ehhez nem kell mást tenned, mint megvásárolnod a webáruházban elérhető termékeink egyikét, és ezen a felületen e-mail címed megadásával jelentkezni a nyereményjátékra vagy a vásárlás során az ANANAS/ECOFRIENDLY kódot beírod a Rendelés leadására szolgáló oldal alján, az 'Üzenet' mezőbe.

A nyereményjátékra történő feliratkozással elfogadjátok nyereményjáték szabályzatunkat, melyet az alsó menüsorban, a Nyereményjáték fülre kattintva olvashattok el.

Sok sikert kívánunk Nektek!Nyereményjáték fülre kattintva olvashattok el.

Sok sikert kívánunk Nektek!

">


Az első 60 vásárlónk között kisorsolunk egy-egy 18x91x192 cm méretű, ananász formájú, felfújható matracot.Ehhez nem kell mást tenned, mint megvásárolnod a webáruházban elérhető termékeink egyikét, és ezen a felületen e-mail címed megadásával jelentkezni a nyereményjátékra vagy a vásárlás során az ANANAS/ECOFRIENDLY kódot beírod a Rendelés leadására szolgáló oldal alján, az 'Üzenet' mezőbe.A nyereményjátékra történő feliratkozással elfogadjátok nyereményjáték szabályzatunkat, melyet az alsó menüsorban, a Nyereményjáték fülre kattintva olvashattok el.Sok sikert kívánunk Nektek!


A honlapon megjelenő valamennyi szöveg, grafika, kép, hangfelvétel, videó és más tartalom szerzői jogi védelem alatt áll, annak jogosulatlan felhasználása, másolása, szerzői jogot, védjegyjogot és más jogokat is sérthet. Erre tekintettel tilos a honlapra feltöltött tartalmat módosítani, másolni, nyilvánosan előadni, átdolgozni, vagy azt bármilyen más módon nyilvános vagy kereskedelmi célra felhasználni.

A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data