Vissza

Summer Collection 2019

Híreink/News - 2019-05-19

Ahogy ígértük, a legújabb kollekciónk már elérhető a webshopban. Válogasson mindenki kedvére!

Az idei divatirányzatok közül kiválasztottunk pár meghatározó és inspiráló vonalat, mely alapján igazán különleges és extravagáns darabok születtek, hogy kollekciónkkal még színesebb legyen a nyár. Legyen szó állat- vagy virágmintáról, a színek és kombinációk gondoskodnak a feltűnő megjelenésről edzés, strandolás vagy tengerparti nyaralás közben is.

Ahogy a divat úgy a Little flamingos dresszek is az igazi enyéniségeket szólítják meg. Alapfazonjaink közül mindenki megtalálja kedvencét, melyek klasszikus fekete kivitelben is kaphatók, a nagy sikert aratott Little flamingos kollekció darabjai pedig továbbra is elérhetőek.

Hamarosan itt a nyár, a Little flamingos bikinik és fürdőruhák pedig alig várják, hogy feltűnést keltsenek.


A honlapon megjelenő valamennyi szöveg, grafika, kép, hangfelvétel, videó és más tartalom szerzői jogi védelem alatt áll, annak jogosulatlan felhasználása, másolása, szerzői jogot, védjegyjogot és más jogokat is sérthet. Erre tekintettel tilos a honlapra feltöltött tartalmat módosítani, másolni, nyilvánosan előadni, átdolgozni, vagy azt bármilyen más módon nyilvános vagy kereskedelmi célra felhasználni.

A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data