Vissza

1 éves a Little flamingos StartUp

Híreink/News - 2019-04-18

A héten ünnepli a Little flamingos StartUp az 1 éves születésnapját, ami elég hihetetlen, de visszagondolva mégis olyan távolinak tűnik a kezdés momentuma.

Nagyon sok dolgon túl vagyunk ebben az egy évben, volt sok nehéz és örömteli pillanat is, és rengeteg mindent éltünk meg, melyek oda vezettek, ahol most tartunk. Az elmúlt napokban sokszor felevenedett a kezdés pillanata, a nehézségek, a bizonytalanság és persze azok az emberek és pillanatok, akik és amikor támogattak bennünket, hogy jó dolgot szeretnénk létrehozni, és valóban ez a küldetésünk, ez az amit szeretünk és csinálni szeretnénk. Pár hónap elteltével minden egyes nap megbizonyosodtunk arról, hogy ez valóban így is van. Olyan pozitív visszajelzéseket kaptunk, olyan ajtók nyíltak meg, melyekről azt sem tudtuk, hogy léteznek.

A héten a StartUp Safari eseményén vettünk részt, melyen előző évben már igyekeztünk magunkba szívni több előadáson is, hogy hogyan is lehetünk sikeres startupperek, és bár akkor azt sem tudtuk eszik-e vagy isszák ezt a startup mizériát, ma már magabiztosan ültünk ott, olyan vállalkozó fiatal nőkként, akik tudják, hogy mit akarnak, és akiknek helyük van ebben a világban.

A startupok világában minden nagyon gyors és magam sem számítottam arra, hogy egy év elteltével ott tartunk, ahol most vagyunk. Éppen azért arra szeretnék ösztönözni minden fiatalt, hogy merjen lépni és kitörni a saját homeosztázisából, nem kell meghunyázkodni és elfogadni, hogy nem vesznek komolyan. Ha van egy jó ötleted, bízol magadban és a küldetésedben, akkor eléred a célodat és képes leszel megvalósítani álmaidat.

Persze a sikerhez kell a jó csapat, de azt hiszem, az is jön magától; egyszer csak azt veszed észre, hogy (elnézést a közhelyért!) az élet összesodort titeket. És az is lehet addig ötleted sem volt, de együt ugyan azt szeretnétek, és a közösen létrehozott ötleteiteket sikerre viszitek.

A Little flamingos csapata minden startup-nak sikeres vállalkozást kíván, minden induló startupnak pedig minél hamarabbi sikeres validálást!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!A honlapon megjelenő valamennyi szöveg, grafika, kép, hangfelvétel, videó és más tartalom szerzői jogi védelem alatt áll, annak jogosulatlan felhasználása, másolása, szerzői jogot, védjegyjogot és más jogokat is sérthet. Erre tekintettel tilos a honlapra feltöltött tartalmat módosítani, másolni, nyilvánosan előadni, átdolgozni, vagy azt bármilyen más módon nyilvános vagy kereskedelmi célra felhasználni.

A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data