Vissza

Rendelés

Híreink/News - 2019-04-12

Már többen kérdezték tőlünk, hogy hogyan is történik nálunk egy egyedi rendelés? Így leírjuk a legfontosabb lépéseket.

Tehát, ha csapatunknak vagy csak magunknak szeretnénk egy egyedi Little flamingos környezetbarát úszódresszt, esetleg bikinit, semmi másra nincsen szükségünk, mint egy konkrét elképzelésre minta és színek terén, valamint egy tetszőleges fazon választására. Ezek alapján mi készítünk egy digitális grafikát.

Egyesületi úszóruházat esetén a logó vektoros változata is szükséges, amely jó minőségű és szerkeszthető, továbbá konkrét arculat esetén az azt meghatározó Pantone skála szerinti színekre, színkódokra és mintákra.

Amennyiben szinkronúszó csapat, duett vagy szóló versenyszámhoz a cél az úszódressz, de nincsen elképzelés, mi szívesen segítünk. Ilyenkor a kűrzenét (lehet vágatlan nyersanyag is) szoktuk elkérni, és arra tervezzük a fürdőruha designt. A kűrruhákhoz fejdíszeket is tudunk készíteni az adott dressz minta és színvilágával, melyek még tökéletesebbé teszik az összhangot.

Írjanak nekünk bátran az info@littleflamingos.com email címre, és mi készséggel válaszolunk a további kérdéseikre.

Szép hétvégét kíván a Little flamingos csapata!


A honlapon megjelenő valamennyi szöveg, grafika, kép, hangfelvétel, videó és más tartalom szerzői jogi védelem alatt áll, annak jogosulatlan felhasználása, másolása, szerzői jogot, védjegyjogot és más jogokat is sérthet. Erre tekintettel tilos a honlapra feltöltött tartalmat módosítani, másolni, nyilvánosan előadni, átdolgozni, vagy azt bármilyen más módon nyilvános vagy kereskedelmi célra felhasználni.

A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data