Vissza

Bikini szezon '19

Híreink/News - 2019-03-13

Hamaraosan itt a bikini szezon, reméljük mindenki készül a strandolásra, mert mi már nagyon!


Aki a Beach Body 2019-el el lenne maradva, még most sincsen késő belekezdeni az elkényelmesedett attitűd felszámolására. Fél óra ugrálókötél, egy kis aerobik, futás a szabadban, vagy a yoga bármilyen formája heti 3-4 alkalommal csodákra képes; beindítja az anyagcserét, érezhetően energikusak leszünk már az első alkalom után és remélhetőleg függők is a mozgás iránt, javul a koncentráció, türelmesebbek, nyugodtabbak és erősebbek is leszünk, az alak formálódása meg már csak hab a tortán.

Ha a mozgás pipa, kicsit fogjuk vissza az evést is, persze tartalmilag csupán: sok zöldség, fehérjedús ételek, nasinak gyümölcs, kevés szénhidrát. A reggeli legyen teljes értékű, a vacsora pedig fehérjedús (hal, csirke- vagy pulykamell + sali), és persze sok folyadék, de a cukros löttyöket felejtsük el! Kiegészítő vitaminpótlásra szükség lehet.

Amennyiben már fél úton van az ember és fürdőruhában is kellően magabiztosnak érzi magát, akkor jöhet az uszoda és a végtelen bukófordulók. Figyeljünk oda magunkra és az egészségünkre, és persze a környezetünkre is, ahogy mi is próbálunk újrahasznosított alapanyagból készülő úszóruházatainkkal.

Válasszatok kedvetekre a Little flamingos kollekció darabjaiból, és persze legyetek résen, hiszen ha új szezon, akkor új kollekció is várható.


A honlapon megjelenő valamennyi szöveg, grafika, kép, hangfelvétel, videó és más tartalom szerzői jogi védelem alatt áll, annak jogosulatlan felhasználása, másolása, szerzői jogot, védjegyjogot és más jogokat is sérthet. Erre tekintettel tilos a honlapra feltöltött tartalmat módosítani, másolni, nyilvánosan előadni, átdolgozni, vagy azt bármilyen más módon nyilvános vagy kereskedelmi célra felhasználni.

A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data