Vissza

Women Startup Competition

Híreink/News - 2018-04-29

Tavasszal az ötletünkkel kipróbáltuk magunkat egy női startup versenyen. Nagy örömünkre több mint 20 csapat közül kiválasztottak minket és bekerültünk a legjobb 12 közé, ezáltal részt vehettünk a Women Startup Competition Semifinal Roadshow budapesti állomásán.

Nagyon jól éreztük magunkat annak ellenére, hogy kettő napunk volt felkészülni és megfelelni a verseny követelményeinek, de a szuper mentorok segítségével és terelgetésével sikerült belerázódnunk a szerepünkbe. Remek ötletekkel, csapatokkal és kivételes emberekkel ismerkedtünk meg. Segítettük egymást, figyelmen kívül hagyva azt a tényt, hogy ellenfelek vagyunk, hiszen ez a verseny nem az egymás, hanem saját magunk legyőzéséről szólt.


A honlapon megjelenő valamennyi szöveg, grafika, kép, hangfelvétel, videó és más tartalom szerzői jogi védelem alatt áll, annak jogosulatlan felhasználása, másolása, szerzői jogot, védjegyjogot és más jogokat is sérthet. Erre tekintettel tilos a honlapra feltöltött tartalmat módosítani, másolni, nyilvánosan előadni, átdolgozni, vagy azt bármilyen más módon nyilvános vagy kereskedelmi célra felhasználni.

A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data